Monday, May 19, 2008

Cei mici, din nou câştigători



O nouă performanţă a umplut de bucurie inimile acestor sportivi sufletişti, care, pas cu pas au ajuns să domine competiţiile fotbalistice la nivel de municipiu. Privindu-le chipurile cuprinse de lumina victoriei, vă voi lăsa să memoraţi numele lor,pe care, cu siguranţă le veţi mai auzi peste ani făcând parte din loturile echipelor de seniori din regiune.

Remarc desemnarea lui Norbi Kercso ca cel mai bun portar al turneului, ca de altfel la toate competitiile la care am participat în acest an şcolar.
Trebuie amintit aportul deosebit al apărătorilor Andrei Manoilă şi Sergiu Luka, care au barat cu succes atacurile adversarilor,şi contribuţia importantă a liniei de mijloc, alcătuită prin rotaţie de Jami -Andrei Zamanţ, Cătălin Pop, Manuel Teglaşi şi Alex Stoica.
Nu în ultimul rând,colaborarea pe faza de atac dintre Sergiu Bungărdean, aflat din nou într-o formă deosebită,ale cărui pase şi centrări exacte au fost transformate în gol de Rareş Ruja ,cu un apetit ofensiv demn de remarcat, devenind golgheterul competiţiei, cu 5 reuşite. Celelalte goluri au fost înscrise de Sergiu Bungărdean (2)unul dintre cei mai tehnici jucători ai turneului, şi Jami (2).

Felicitări sincere, şi multe succese în competiţiile ce vor urma!


No comments: